Történeteink

"Íme, újjáteremtek mindent!” (Jel 21,5)

Történeteink2021-08-10T15:39:32+02:00

Tanúságtételek

Számos édesapa élete fordult jobbra szerte a világon, amióta csatlakozott az Édesapák Imáihoz és jár egy helyi imacsoportba. Az éves országos Édesapák Imái találkozók alkalmával nagyon sok csodálatos tanúságtételt hallottunk. Sok férfi társunk számolt be arról, hogy megszabadult különböző függőségeitől és hogy jobb lett a kapcsolata a feleségével és a gyermekeivel. Ezek a tanúságtételek a legjobb bizonyítékai az Édesapák Imái által termett gyümölcsöknek. Néhány tanúságtétel ezek közül elolvasható lentebb, a “Legfrissebb hírek” részben.

“Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket. Arra rendeltelek benneteket, hogy elmenjetek, gyümölcsöt teremjetek, és gyümölcsötök megmaradjon.” (Jn. 15,16)
(Ez a vers volt az egyik, ami felolvasásra került Maurice Williams alapító temetési szertartásán is.)

Hírlevelek

Az alábbiakban található, egyelőre angol nyelven elérhető hírlevelek az Édesapák Imái ügyeiről és helyzetéről számolnak be szerte világból.

Legfrissebb híreink

Elmélkedés az Atya szívéről

Willem Visser ‘t Hooft az "Atya szívéről” szóló előadásának rövid összefoglalója a 2019-es Édesapák Imái nemzetközi találkozóról, Mariankából (Szlovákia).