Édesapák Imái Alapítvány (Hollandia) 

Az alapítványt 2011-ben jegyezték be Hollandiában közhasznú alapítvány státusszal (PBO – ‘public benefit organisation’). Postai elérhetősége:
Stichting Fathers Prayers
Troubadoursborch 65
3992 BE Houten
Netherlands

Nemzetközi Koordinációs Csoport

A hollandiai alapítvány elsősorban az Édesapák Imái Nemzetközi Koordinációs Csoport munkáját hívatott segíteni, aminek tagjai Willem Visser ‘t Hooft, Maurice Schemkes (Hollandia), Ivan Melo (Szlovákia) és Alain Clappier (Franciaország). 

A Édesapák Imái Nemzetközi Koordinációs Csoport szoros kapcsolatot tart fenn az egyes országok koordinátoraival és nyomon követi az imacsoportok tevékenységét az egész világon. További információ a Nemzetközi Koordinációs Csoport munkájáról az Édesapák Imái nemzetközi oldalán érhető el.

Magyarországi koordinátor

Számos országban vannak csoportok és több országban vannak koordinátorok is (ld. a lenti felső térképet). Magyarországon is több városban vannak már imacsoportok (ld. lenti alsó térképet). Magyarországi koordinátorunkkal az alábbi elérhetőségeken lehet felvenni a kapcsolatot:
Proszenyák Róbert, robert.proszenyak@gmail.com, +36 307898386

Édesanyák Imái

Szoros kapcsolatot ápolunk az Édesanyák Imái közöséggel is mind nemzetközi, mind magyar vonatkozásban. További információ az Édesanyák Imáiról elérhető a nemzetközi és a magyarországi weboldalakon.

map fathers prayers
map fathers prayers